Drømmer du om en ny bolig?

- så kan drømmen måske blive til virkelighed. I Langå Sparekasse har vi ingen smarte ”gør det selv” beregningssystemer – vi hjælper som vi altid har gjort med personlig rådgivning

…det har vi mere end 140 års erfaring med.

Ring til Chresten og få en snak om dine boligdrømme

Chresten Christensen

Privatkundechef

Tlf. 87 11 93 32

cc@langspar.dk

Drømmen bliver til virkelighed ...

Før

Det at købe lejlighed, hus eller måske bygge nyt er en af de største økonomiske beslutninger i livet, og det kræver mange overvejelser. Er du i tvivl om hvor meget du kan købe bolig for, så hjælper vi med et nyt budget og en beregning af, hvad du har råd til at købe for.

Under

Hvilken lånetype er bedst for dig? Hvor meget opsparing vil du bruge på købet, og skal der bruges penge på ombygning? Hvem skal hjælpe dig igennem fra det første møde med drømmeboligen og til du står med nøglen i hånden? Alle disse spørgsmål og mange flere  kan du få hjælp til i Langå Sparekasse.

Efter

Sammen med dig holder vi løbende øje med din økonomi, og en gang om året kan vi sammen kigge din økonomi igennem – dine behov ændre sig, måske skal der bygges til, måske skal lånene konverteres – vi vil altid være tæt på med personlig rådgivning, og du bestemmer, om det er hjemme hos dig eller hos os i sparekassen.