Virksomhedens drift

Driften er nerven i virksomheden, vi synes det er spændende at forstå detaljerne – på den måde kan vi blive den bedste finansielle sparringspartner.

Hvis virksomheden skal have sine betalinger håndteret sikkert og effektivt, så findes gode og sikre løsninger til den opgave – få en snak med os om hvad der passer ind i virksomhedens behov.

Skal driften finansieres? Er der brug for nyt anlæg? – at sammensætte den bedste finansiering, som er tilpasset markedssituationen og ikke mindst fremtiden, det kan vi hjælpe med.

Investeringer og risikoafdækning

Husk at have fokus på placeringen af virksomhedens overskudslikviditet, hvilket ikke er blevet mindre aktuelt med de nuværende renteniveauer. Lad os få en snak om mulighederne næste gang vi mødes.

Som selvstændig og virksomhedsejer er der mange fordele ved at tænke pensionsordninger og pensionsopsparing, både i et fremtidsperspektiv og forsikringsmæssigt. Vi har gode samarbejdspartnere på pensions og forsikringsområdet – så lad pension blive en naturlig del af dialogen med Langå Sparekasse.

Vi har i samarbejde med vores forsikringspartner for privatkunder udviklet produkter til virksomheder og erhvervskunder. Lad os komme med et bud på virksomhedens forsikringsportefølje, og I får muligheden for billigere forsikring eller bedre dækning.


 

Langå Sparekasse anvender cookies for at sikre en optimal brugeroplevelse og til opsamling af statistik som bruges til at forbedre hjemmesiden