applepay topbanner

Brug Apple Pay på iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac*, og få alle fordelene ved dit kontaktløse Visa-kort. Apple Pay er nemt og ukompliceret og virker med de enheder, du allerede bruger. Dine kortoplysninger er beskyttede, da de hverken bliver gemt på din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler. Det har aldrig været nemmere, sikrere eller mere diskret at betale i butikker, i apps og på nettet.

*Se en liste over kompatible Apple Pay-enheder på support.apple.com/da-dk/km207105.

 

 

Visa-kort med Apple Pay. En mere sikker og diskret betalingsform.

 

Når du betaler med Apple Pay, bruger systemet et enhedsspecifikt nummer og en unik transaktionskode. Dit fulde kortnummer bliver aldrig gemt på hverken din enhed eller på Apples servere og bliver heller ikke delt med forhandlerne. Apple Pay gemmer ikke nogen transaktionsoplysninger, der kan blive sporet tilbage til dig, og dine køb er dermed en privat sag.

Inden du kan anvende Apple Pay, skal din rådgiver skal sikre, at vi har dit mobilnummer registeret korrekt i vores systemer. Det er muligt, at din rådgiver vil bede dig om at sende dit mobilnummer via net- eller mobilbanken – det gør vi ikke for at gøre det mere besværligt, men for at sikkerheden omkring dine personlige oplysninger bliver håndteret korrekt.

 

 

Tilføj dit kort til Apple Pay. Det er let og ligetil.

 

Som kunde i Langå Sparekasse tilføjer du dit kort via Wallet-appen på din iPhone. Følg vejledningen herunder.

Kan du ikke tilføje dit kort via Wallet-appen eller får du en fejlmeddelelse, skal du kontakte din rådgiver i Langå Sparekasse.

Det er muligt, at din rådgiver vil bede dig om at sende dit mobilnummer via net- eller mobilbanken – det gør vi ikke for at gøre det mere besværligt, men for at sikkerheden omkring dine personlige oplysninger bliver håndteret korrekt.

 

Når dit mobilnummer er korrekt registeret kan du tilknytte dit betalingskort Apple Pay*. Sådan kommer du i gang.

  • På iPhone skal du åbne Wallet-appen og trykke på +.
  • For at bruge Apple Watch skal du åbne Apple Watch-appen på din iPhone, vælge “Wallet & Apple Pay” og trykke på “Tilføj kredit- eller debetkort”.
  • På iPad skal du gå til Indstillinger, åbne “Wallet & Apple Pay” og vælge “Tilføj kredit- eller debetkort”.
  • På MacBook Pro med Touch ID skal du gå til Systemindstillinger, vælge “Wallet & Apple Pay” og klikke på “Tilføj kort”.

 

Se, hvordan du tilføjer et kort

 

 

 

Hurtigere og sikrere betaling med Apple Pay.

 

Betaling i butikker

Apple Pay er en nemmere og sikrere måde at betale i butikker med din iPhone eller dit Apple Watch på. Transaktionen sker lynhurtigt, og du skal ikke bruge andet end de enheder, du allerede har på dig.*

Du betaler med Face ID ved at trykke to gange på sideknappen, kigge kort på skærmen og holde din iPhone hen til læseren. Med Touch ID betaler du ved at holde din iPhone hen til læseren, mens du har din finger på Touch ID. På Apple Watch skal du trykke to gange på sideknappen og holde dit Apple Watch hen til læseren.

Betaling i apps og på websites

Når du skal betale i apps og på nettet, er Apple Pay en nemmere og hurtigere betalingsform, fordi du ikke længere skal bruge tid på at oprette kontoer eller udfylde omfattende formularer.*

For at betale i apps og på websites i Safari fra din iPhone og iPad skal du vælge Apple Pay ved kassen og gennemføre transaktionen ved hjælp af Face ID eller Touch ID.

For at betale på websites i Safari fra din Mac skal du vælge Apple Pay og gennemføre transaktionen ved hjælp af din iPhone eller dit Apple Watch. På MacBook Pro betaler du ved hjælp af Touch ID på Touch Bar.

*Se en liste over kompatible Apple Pay-enheder på support.apple.com/da-dk/km207105.

Du kan bruge Apple Pay alle steder, der skilter med et af disse symboler:

Apple Pay Logo 240x110pxkontaktloes 240x110px

Langå Sparekasse anvender cookies for at sikre en optimal brugeroplevelse og til opsamling af statistik som bruges til at forbedre hjemmesiden